GRAN ÈXIT DEL VII CONCURS DE TUBA DE LA CIUTAT DE LA VILA JOIOSA.


Divendres 12 i dissabte 13 de maig de 2017, va tenir lloc el VII Concurs de Tuba de la Ciutat de La Vila Joiosa, organitzat per l'Agrupació Musical Mediterraneo.

Aquest concurs va reunir la xifra rècord de 154 participants, en les diferents categories d'ensenyaments elementals, professionals i superiors de tuba i tuba tenor. Van acudir participants, no solament de la Comunitat Valenciana, sinó de tot el territori Español.

L'acte de clausura va tenir lloc el dia 13 de maig a les 17:30h, en el qual es van lliurar els corresponents guardons als guanyadors de les diferents modalitats, sortejant-se també una tuba tenor entre tots els participants presents, per gentilesa de l'empresa Buffet, patrocinadora d'aquest concurs.

El guanyador del concurs va ser David Soriano Sánchez en l'especialitat de tuba, el qual va realitzar un xicotet recital demostrant les seues excel·lents qualitats instrumentals.

Per a tancar el concurs, el gran mestre Bastien Baumet va interpretar diverses obres que van fer les delícies del públic. En finalitzar es va obsequiar al públic amb una xocolatada per gentilesa de Xocolates Valor.

David Soriano Sánchez

 

 Bastien Baumet

Casino Bonus at bet365 uk